torstai 21. tammikuuta 2010

Antassu verkkokaupasta


Antassu-verkkokauppa lähti liikkeelle omasta harrastuksestani tehdä koirille pantoja ja vaatteita. Huomasin, että olisi hyvä olla kauppa, josta saa kaikki koiratarvikkeiden tekoon tarvittavat ompelutarvikkeet samalla kertaa. Lähtökohtana onkin palvella pääasiassa niitä koiraharrastajia, jotka tekevät itse vaatteita ja pantoja koirilleen. Tietysti myös muutkin ompeluharrastajat ovat tervetulleita ostoksille!

Verkkokaupasta saa myös Antassu-pantoja ja vaatteita, jotka tehdään pääasiassa mittatilauksesta. Asiakas voi suunnitella pannan itse valitsemalla siihen tulevat materiaalit verkkokaupan valikoimasta. Halusin ottaa kauppaan myyntiin myös muita koiratarvikkeita kuin vain pantoja ja vaatteita ja valikoimassa onkin mm. koiranruokaa ja luita, leluja sekä kelataluttimia. Lähtökohtana on edulliset hinnat. Antassu-verkkokaupan mottona on: kaikkea kivaa koiraharrastukseen.

Verkkokauppaa pyöritän sivutoimisena oman työni ja opiskelun rinnalla. Toimitusajat pyrin kuitenkin pitämään normaalisti 3-7 arkipäivässä. Mittatilauksena tehtävissä Antassu-pannoissa ja -vaatteissa toimitusaika saattaa kuitenkin olla pidempi riippuen mm. tilausjonosta.

Olen muutaman viimeisen kuukauden aikana lisäillyt tavaraa pikkuhiljaa verkkokauppaan. Tällä hetkellä kaupasta löytyy mm. kelataluttimet, ruuat ja herkkuluut, lelut sekä ompelutarvikkeista metalli- ja muoviosat, niitit, nahat ja osa kangasmerkeistä ja kankaista. Kuvia on vasta muutamien tuotteiden kohdalla. Myös itse kaupan ulkoasu on vielä viimeistelyä vailla. Kauppa aukeaa kuitenkin pian, heti kun ehdin kuvata tuotteet ja lisätä ne verkkokauppaan. Toki jo nyt voi tuotteita tilata.

Tämän blogin tarkoituksena on toimia uutiskanavana ja Antassu-pantojen ja -vaatteiden esittelygalleriana. Antassun löydät myös Facebookista.

Toivotan kaikki kiinnostuneet vierailulle nettikauppaan! Otan mielelläni vastaan palautetta mm. tuotevalikoimasta tai verkkokaupan toimivuudesta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti