torstai 22. maaliskuuta 2012

Pantoja ja näyttelytaluttimia


4 kommenttia:

-anonyymi- kirjoitti...

Hei, en tiennyt minne muuallekaan kirjoittaa joten kirjoitan tähän. Mitä on tapahtunut turvalliselle metalliosavalikoimalle? Sieltä ei löydy mitään tilattavaa vinttikoiraihmiselle. Martingale pannan tekemiseen tarvittavat osat ovat poistuneet valikoimasta: http://www.strapworks.com/Metal_Slides_p/ms-c.htm
http://www.strapworks.com/Metal_D_Ring_p/mdr.htm
D-renkaista nimenomaan lightwire jopa 50mm koristenauhalle :) Eikä brass vaihtoehtokaan olisi liikaa ;) Tykkään värivalikoimasta mutta tärkeintä olisi perusvälineet pantatyöskentelyyn. Nyt ne puuttuu täysin :( Uutuuksissa Antassu on ajantasalla :)

Antassu kirjoitti...

Hei -anonyymi-!
Kyllä metallisia t-solkia on edelleen valikoimassa, löytyy neljää erilaista, väreinä metalli, messinki, musta ja vaaleanpunainen.
http://www.antassu.com/soljet-pistolukot-metalliset-tsoljet-c-1_2_82_166.html
Lightwire-vahvuisia d-renkaita on saatavilla vain harmaina koossa 50mm, mutta voin seuraavan tukkutilauksen yhteydessä ottaa niitä muitakin värejä valikoimaan. http://www.antassu.com/drengas-harmaa-p-1863.html

-anonyymi- kirjoitti...

Moi,

Mä olen katsonut ihan väärästä paikasta :( Anteeksi :( Siellähän noita t-solkia tosiaan on. Jos saisi ihan metallisen t-solki A:n värisenä D light wire solkea kokoa 50mm niin olisi upeaa. Mulla on kaksi Hellun pantaa tehty niillä D-soljilla ja vaikka aluksi epäilin niin hyvin on kestänyt. Ei ole taipunut yhtään ja pannat on jo käytetty "puhki".

SUURI KIITOS ANTASSULLE! TÄMÄ TARVIKEPUTIIKKI KOTIOMPELIJOILLE OLI LOISTOIDEA! :)

Mona kirjoitti...

Hei!

Olisin kiinnostunut tekemään itse, koiralleni näyttelytaluttimia. Ongelmaksi on vain nyt muodostunut sellainen, että en oikein tiedä miten pitkiä pätkiä pitäisi tilata nauhaa, että saan suhteellisen sopivan kokoisen. Ja miten olette itse tehneet? Tarvisin jonkinlaisen mallin, että miten kannattaa tehdä. Oletteko tehneet tai kokeilleet sellaisesta näyttelytalutinta, missä olisi rannelenkki?

Lähetä kommentti